GigaCloud долучився до Diia.City United

Новини компанії

Автор: GigaCloud

08.04.2024

Хмарний оператор GigaCloud вступив до бізнес-спілки Diia.City United. Це незалежне об’єднання, яке створили резиденти спеціального правового та податкового режиму Дія.City. Місія спілки ― створити простір, де технологічні бізнеси з України зростають глобально.

GigaCloud є резидентом Дія.City з 2022 року. Членство в Diia.City United ― наступний логічний крок у реалізації чесних правил гри для технологічного бізнесу в Україні. А об’єднання українських технологічних компаній допоможе відстоювати їхні інтереси перед владою.

«Український IT-бізнес має перспективи забезпечити майбутнє країни. Ми продовжуємо будувати захищену ІТ-інфраструктуру, зростати та створювати робочі місця, сплачуючи податки державі, попри повномасштабну війну. Diia.City United ― крок у напрямку до майбутнього, де українське IT та держава будуть партнерами у побудові успішного, європейського майбутнього країни», ― коментує співзасновник GigaCloud Назарій Курочко.


Цілі спілки Diia.City United:

  • захистити та доопрацювати режим Дія.City;
  • сформувати чесні правила взаємодії між владою та технологічним сектором;
  • розвʼязати нагальні проблеми IT-індустрії;
  • розвивати освіту;
  • прискорити інтеграцію української технологічної галузі у ринок ЄС і глобально побудувати простір чесних правил різноманіття, рівності та інклюзії.

Членами Diia.City United можуть стати компанії, що мають сформовану репутацію та поділяють місію спілки.

Нагадаємо, раніше GigaCloud приєднався до Європейської організації з кібербезпеки.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!