GigaCloud став резидентом Дія.City

Новини компанії

Автор: GigaCloud

08.06.2022

Хмарний оператор GigaCloud долучився до спеціального правового та податкового простору Дія.City, розробленого для розвитку IT-галузі. Це стало можливим після того, як Мінцифри розширило список компаній, які можуть стати його резидентами. Тепер перевагами нового простору можуть користуватися і хмарні оператори.

«У професійній спільноті є жарт, що існує “справжнє IT”, до якого зараховують розробників ПЗ і таке собі “недо IT”, куди належить решта. ― говорить Артем Коханевич, CEO GigaCloud. ― Тому ми навіть не дуже здивувалися, коли побачили в першій редакції списку видів діяльності заборону членства в Дія.City компаніям, що займаються хостингом та хмарними сервісами. Але справедливість перемогла, і ми, звичайно, з радістю скористалися всіма можливостями членства».

Серед переваг вступу в Дія.Ciті для GigaCloud Артем Коханевич виділяє три основні:

  • Спрощення податкового обліку та зниження податкового навантаження. Враховуючи, що все зароблене ми в GigaCloud відразу ж вкладаємо у розвиток, це допоможе нам швидше зростати.
  • Членство в Дія.City ― не лише «знак якості», а й можливість конкурувати за фахівців зарплатами та іншими умовами роботи. Оскільки ми змагаємося за кадри не з кінцевими клієнтами, а з компаніями рівня EPAM і SoftServe.
  • Дія.City дає значну конкурентну перевагу, можливість продавати в ЄС послуги високої якості за ціною, нижчою від локальних конкурентів.

«GigaCloud ― високотехнологічна компанія з унікальною моделлю ведення бізнесу. Ми віримо не лише в український ринок хмар ― ми впевнені, що будемо потрібні й в інших країнах, і зараз активно займаємося проєктом виходу на ринок ЄС. Маємо надію, що Дія.City нам у цьому допоможе, навіть у такий непростий час», ― резюмує Артем Коханевич.

Нагадаємо, GigaCloud запустив Програму підтримки бізнесу. Українські компанії зможуть користуватися публічною хмарою вдвічі дешевше, безкоштовно розмістити у хмарі соціально-важливий проєкт, отримати безплатні ліцензії для резервування та захисту даних і мігрувати з російського ПЗ.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!