GigaCloud оновлює статус партнера VMware і вступає до програми Broadcom

Новини компанії

Автор: GigaCloud

07.03.2024

Після придбання VMware компанією Broadcom попередні рівні партнерства було анульовано, а до оновленої партнерської програми Advantage Partner Program було запрошено обмежену кількість провайдерів та реселерів. Одним із запрошених став хмарний оператор GigaCloud, зі статусом VMware Cloud Service Provider (VCSP) рівня Premier Partner.

«Статус VCSP Premier Partner надає можливість white-label продажів, спрощену систему оплати за ресурси VMware, додаткове навчання співробітників GigaCloud для роботи з системою, що для наших клієнтів означатиме ще якісніші і швидші послуги з побудови хмарної інфраструктури», — зазначає СЕО GigaCloud Ukraine Володимир Бєлов. — «Після змін у зв’язку з тим, що компанію придбав Broadcom, багато користувачів VMware почали звертатися до нас як до фахівця в цій сфері за допомогою в роз’ясненні нових правил оплати та продуктових лінійок. GigaCloud буде й надалі підтримувати цей високий рівень довіри та надавати кваліфіковану допомогу».

Раніше GigaCloud також мав високий статус партнерства — VMware Principal Partner.

Усі найпопулярніші сервіси хмарного оператора побудовані з використанням цієї продукції VMware:

  • публічна хмара
  • приватна хмара
  • GPU Cloud
  • BaaS
  • DRaaS
  • VDI.

Нагадаємо, GigaCloud став найбільшим партнером держсектору у реалізації цифрової трансформації за допомогою хмарних технологій.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!