Камери для дозрівання
мармурових стейків

Компанія Рітейл-Сервіс представила на європейському ринку технологію Dry Aged Beef, яка може стати незамінним інструментом у залученні клієнтів для власників маркетів і фірмових магазинів з м'ясною продукцією. Наша компанія створила обладнання сухого визрівання м'яса. Знаючи всі етапи витримки м'яса, ми створили камеру, яка повністю автоматизує процес визрівання для отримання ідеальних смакових якостей. Для цього використовуються передові технології для підтримки потрібного мікроклімату всередині камери. Витримка яловичини змінює смакові якості м'яса, збільшується концентрація й посилюється природний смак м'яса. Це відбувається завдяки ферментативним біохімічним реакціям, в результаті яких м'язова тканина стає більш м'якою.

ORDER

Заявка на підключення

solutions

Схожі рішення

support

НЕ ЗНАЙШЛИ РІШЕННЯ ДЛЯ СВОГО БІЗНЕСУ?

Залиште свої контакти і наш фахівець відповість на всі ваші запитання