Хмарна ERP як новий формат ведення бізнесу: кейс TQM systems

Кейси

Автор: GigaCloud

25.05.2020

Компанія TQM systems ― постачальник IТ-послуг для автоматизації бізнесу: продаж і впровадження готових IT-рішень, розробка програмного забезпечення на замовлення, системна інтеграція та впровадження проектів, консалтинг. Спеціалізується на впровадженні облікових ERP систем, розробці web-додатків і веб-сервісів на платформі .NET. Є золотим партнером GigaCloud.

Завдання
На початку своєї діяльності компанія будувала архітектуру на власних серверах і використовувала їх для вирішення як своїх завдань, так і клієнтських. Зі збільшенням обсягу проектів, компанія прийшла до висновку, що вже не може надавати сервіс на належному рівні: стабільний доступ і підтримку 24 години на добу.

У TQM systems було два завдання: збільшити свої потужності та надати клієнтам готову інфраструктуру, максимально швидко і з можливістю гнучко змінювати параметри в ході експлуатації. Щоб закрити ці завдання, TQM systems вирішили передати частину своєї роботи на аутсорс хмарному оператору GigaCloud.

Рішення
Перехід у хмару для TQM systems проходив поступово. Одним із перших проектів у хмарі GigaCloud стала розробка web-додатку «з нуля» кастомної CRM-системи для виробника футбольних м'ячів Select Sport. Ще один важливий проект ― перенесення в хмару облікової системи УТП однієї з дочірніх компаній Toyota. Також компанія розгорнула кілька віртуальних машин у хмарі під свої внутрішні завдання.

Результати
Фахівці TQM systems перенесли в хмару більшість своїх і клієнтських проектів. Зараз у них більше 50-ти розгорнутих віртуальних машин під клієнтські бази. Також компанія використовує хмарні сервери для внутрішніх завдань і розробки продуктів.

Перехід у хмару дав компанії масу переваг:

  • можливість протягом 10-15 хвилин розгорнути в хмарі та надати доступ клієнту до повністю готової до роботи архітектури, з встановленими програмами ― як з web-доступом, так і по RDP;
  • наявність особистого кабінету для оперативного вирішення всіх клієнтських завдань;
  • стабільність роботи віртуальних машин;
  • технічна підтримка в режимі 24/7.

«Ми не витрачаємо час на завдання системного адміністрування. Використовуючи хмару GigaCloud, ми можемо швидко розгорнути новий сервер. Швидко передати наші програмні продукти клієнтам для використання. Клієнту не потрібно вибирати, купувати та підтримувати сервери. Розміщення в хмарі клієнтських ERP-систем зросло на 35% у 2019 році», ― коментує Максим Зосим, директор компанії TQM systems.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!