​Кейс «Полімерпрогрес»: міграція ERP на хмарні сервери S-Cloud

Кейси

Автор: GigaCloud

08.08.2017

Чи підійде ERP у хмарі для невеликої компанії без власного IT-фахівця? Однозначно так, якщо обраний оператор надає не тільки послугу, а й повноцінний сервісний супровід. Сьогодні ми розповімо, як перевели в хмару бухгалтерію підприємства з постачання канцелярських товарів.

Деталі проекту

«Полімерпрогрес» – молода компанія, яка займається постачанням канцелярії. Віддалений бухгалтер, необхідність одночасної роботи декількох користувачів з базами ERP і швидкого погодження правок – типова ситуація для малого бізнесу. Вирішити заявлені проблеми може розміщення ERP на хмарному сервері – до такого висновку місяць тому назад дійшла заступник директора «Полімерпрогрес» Людмила Дюкова-Кочержина.

Пошук хмарного оператора

З базою ERP у хмарі потрібно було працювати співробітникам «Полімерпрогресс» з IT-кваліфікацією на рівні звичайного користувача. Тому під час пошуку оператора Людмила орієнтувалася не тільки на важливий для СМБ фінансовий аспект, але й на якість технічного супроводу клієнтів:

«GigaCloud – це простота і доступність. Тут все працює на забезпечення зручності для клієнта: починаючи зі зрозумілого інтерфейсу на сайті і закінчуючи постійною допомогою техпідтримки. Позитивне враження про GigaCloud склав Олександр, менеджер з продажу. Він одразу запропонував нам безкоштовний тестовий період, допоміг зареєструватися і запустити сервер – тобто, буквально крок за кроком завів нас у хмару».

Рішення GigaCloud і результати

Ми запропонували «Полімерпрогресу» хмарний сервер S-Cloud VM-2 з 2 Gb оперативної пам'яті, 50 Gb пам'яті на жорстких дисках, 2 RDS ліцензіями з адміністративними правами.

На сервері встановлена операційна система Windows, яка дозволяє працювати з віртуальною машиною у зручному для звичайного користувача режимі. За запитом клієнта співробітники технічної підтримки GigaCloud налаштували принтер.

«Спеціаліст із продажу GigaCloud регулярно цікавиться, як налаштовані процеси і як функціонує сервер. Він особисто контролює виконання наших прохань – таке ставлення зустрічається дуже рідко. Я з упевненістю можу сказати, що ERP в хмарі GigaCloud працює відмінно. Нам вистачає потужностей сервера, а технічна підтримка робить усе, щоб хмара була простою і зрозумілою для нас. Додатково зазначу зручність процесу оплати: рахунки приходять за 5-6 днів до необхідного терміну, тож нам не потрібно постійно тримати в пам’яті точну дату».

Наш менеджер запропонував «Полімерпрогрес» коробковий продукт – готовий хмарний сервер S-Cloud зі зручною конфігурацією. Розраховувати на допомогу у виборі рішення і повний супровід проекту може кожен клієнт GigaCloud.


subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!