GigaCloud безкоштово розмістив у хмарі аналітичний ресурс про COVID-19

Новини компанії

Автор: GigaCloud

14.04.2020

Наша команда взяла участь у проекті нашого партнера RBC Group та компанії Qnalytics, які розробили аналітичний модуль, пов’язаний з епідемією COVID-19. Модуль http://covid19.qnalytics.com/#/data дозволяє збирати дані, проводити глибокий аналіз та отримувати максимально точну картину протікання пандемії.

За допомогою модулю можна аналізувати рівень захворюваності, кількість підозр на зараження та активних носіїв, випадки одужання та смерті з урахуванням кількості населення у кожній з областей, кількості ліжок у лікарнях та апаратів ШВЛ. Модуль дозволяє не лише проводити моніторинг, а й порівнювати перебіг епідемії в різних країнах за будь-якою комбінацією показників. Відображення даних відбувається на інтерактивних картах, графіках та таблицях. Є можливість аналізувати ситуацію в минулому, станом на кожну окрему дату.

«В умовах введення карантину, закриття кордонів і припинення роботи компаній український бізнес об’єднує свої сили для боротьби з пандемією, ― каже Артем Коханевич, генеральний директор GigaCloud. ― Кожного дня ми дізнаємось про те, що компанії створюють нові сервіси, виділяють гроші на медицину, на продукти харчування для вразливих категорій громадян, закривають питання логістики тощо. Суми різні, але допомагає кожен бізнес. Ми, як соціально відповідальна компанія, теж не можемо стояти осторонь сьогоднішніх реалій. Саме тому ми на волонтерських засадах надали платформу для аналітичного модулю, створеного компаніями RBC Group та Qnalytics, щоб українці бачили реальну картину протікання COVID-19 і розуміли, навіщо дотримуватися карантину».

Це наш другий проект з надання хмарної інфраструктури для моніторингу протікання пандемії. Раніше ми надали Кабміну технічні ресурси для розміщення веб-сайту https://covid19.com.ua. GigaCloud й надалі підтримуватиме такі проекти, якщо це буде необхідно.

RBC Group майстер-реселлер платформ і бізнес-аналітики Qlik та лідер в Україні за кількістю успішних проектів. Компанія підвищує конкурентоспроможність своїх клієнтів за допомогою впровадження сучасних систем бізнес-аналітики, інтеграції та управління даними, розширеної аналітики, машинного навчання та штучного інтелекту. Сьогодні RBC Group володіє потужною експертизою по продуктам Qlik Sense, QlikView, R, Qlik та NPrinting.

Qnalytics молодий, але потужний гравець серед партнерів Qlik в Північній Америці та Україні. Мета компанії - робити бізнес-аналітику доступною та зрозумілою широкому колу представників бізнесу та публічного сектору, незалежно від виду та розміру бізнесу.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!