Кадрові призначення в групі компаній GigaGroup

Новини компанії

Автор: GigaCloud

11.03.2020

24 лютого один із засновників компанії GigaCloud Антон Хвастунов перейшов із посади комерційного директора GigaTrans та GigaCenter на позицію директора з розвитку групи компаній GIGAGROUP. На новій посаді Антон зосередиться на зміцненні відносин з новими партнерами і стратегічними клієнтами. Також Антон взяв під своє керівництво відділ маркетингу, HR-департамент і відділ автоматизації.

Посаду комерційного директора GIGAGROUP зайняла Марія Алєксєєнко. Вона відповідатиме за роботу відділу обслуговування клієнтів, відділу продажів і відділу по роботі з операторами.

«В пошуках нових горизонтів розвитку бізнесу та сміливих ідей GIGAGROUP поповнилася ще одним класним професіоналом ― Марією Олексієнко. З цього дня Марія буде займати посаду комерційного директора GIGAGROUP. Впевнений, завдяки її професіоналізму та широкому досвіду ми втілимо в життя нові круті проекти та реалізуємо інноваційні стратегії просування наших сервісів. Адже Марія вже сповнена сміливими ідеями щодо розвитку кожного бренду нашої групи компаній. Напрямок масштабування бізнесу групи компаній GIGAGROUP, побудову стратегічних відносин та виведення брендів на нові ринки збуту очолює мій партнер Антон Хвастунов, який з 24 лютого займає посаду Директора з розвитку групи компаній GigaGroup», ― прокоментував CEO GigaTrans та співзасновник GIGAGROUP Назарій Курочко.

Такі кадрові зміни ― важливий крок вперед для розвитку GigaCloud, адже хмарний оператор спільно з телеком-оператором GigaTrans, дата-центром GigaCenter та агентом з кібербезпеки GigaSafe входить в групу компаній GIGAGROUP.

GIGAGROUP реалізує ряд гібридних рішень та дозволяє отримувати всі необхідні для бізнесу послуги із одних рук:

  • побудова безпечної, відмовостійкої та ефективної хмарної інфраструктури клієнтам будь-якого масштабу завдяки спеціалістам компанії GigaCloud;
  • побудова надійних каналів зв’язку та надання високошвидкісного доступу до мережі Інтернет від телеком-оператора GigaTrans;
  • розміщення серверного обладнання в одному з найкращих дата-центрів України GigaCenter;
  • забезпечення високого рівня кіберзахисту клієнтів від компанії-партнера GigaSafe.

Клієнтами групи компаній є провідні гравці фінансової сфери, рітейлу, медіа, сектору послуг, виробники, онлайн-бізнес та інші: «БізБанк», «ПравексБанк», «КристалБанк», «Альянс Банк», Porsche, Health 24, «ІнтергалБуд», KAN Development, «Велика Кишеня», «Цитрус», «Агромат», GoodWine, Amic, «Уніка», «Спортлайф», «Нова Пошта»,«Каста», Megogo, «Верде», «Укрпромпостач», Caparol, «Рошен».

Більш детальну інформацію про групу компаній GIGAGROUP читайте на сайті https://gigagroup.ua/

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!