Клієнти GigaCloud зможуть швидше та дешевше отримати сертифікат PCI DSS

Новини компанії

Автор: GigaCloud

09.08.2021

GigaCloud та компанія-інтегратор IT Specialist стали партнерами. Завдяки цьому клієнти хмарного оператора зможуть швидше пройти сертифікацію за стандартом PCI DSS та отримати знижку 10%.

PCI DSS ― міжнародний стандарт, який регулює інформаційну безпеку платежів. Компанії, які зберігають, обробляють або передають інформацію про хоча б одну карткову транзакцію або власника платіжної картки, повинні відповідати стандарту PCI DSS. Це вимога Ради зі стандартів безпеки індустрії платіжних карток.

Для отримання сертифікату PCI DSS компанії повинні пройти аудит безпеки на трьох рівнях: фізичного обладнання, віртуальної інфраструктури та програмного забезпечення.

GigaCloud — єдиний український хмарний оператор, який отримав сертифікат відповідності стандарту інформаційної безпеки PCI DSS. Своє обладнання ми розміщуємо у двох дата-центрах, сертифікованих за стандартом PCI DSS ― GigaCenter та BeMobile. Це означає, що клієнтам GigaCloud не потрібно проходити аудит двох рівнів — віртуального та фізичного. Це зменшує час проходження сертифікації.

Аудит програмного рівня допоможе пройти IT Specialist. Завдяки партнерській угоді, клієнти GigaCloud зможуть зробити це зі знижкою 10%.

«Сертифікація PCI DSS — це не просто черговий документ на стіні в офісі. Це турбота про клієнтів, надійність інфраструктури та безпека процесів, — каже Артем Коханевич, CEO GigaCloud. — Ми, як хмарний оператор, вже пройшли сертифікацію за стандартом PCI DSS. Тепер GigaCloud разом з компанією IT Specialist допоможе пройти її нашим клієнтам».

IT Specialist — українська компанія-інтегратор, яка проводить сертифікацію на відповідність стандарту PCI DSS для всіх видів бізнесу. IT Specialist проводить сертифікацію як невеликих інтернет-магазинів і кав’ярень, так і великих банків або торговельних мереж.

«Ми маємо великий досвід проведення аудитів на відповідність стандарту PCI DSS в Україні, країнах СНД та Європи, ― говорить Анатолій Журавльов, директор департаменту аудиту та сертифікації з інформаційної безпеки компанії IT Specialist. — Захист даних платіжних карт — важливе завдання не лише фінтех-компаній, а й необхідна умова для законного ведення бізнесу усіх компаній, які працюють з платіжними картками VISA, MasterCard та іншими міжнародними платіжними системами. Ми впевнені, що наше з GigaCloud партнерство дозволить ще більшій кількості компаній організувати свою інформаційну безпеку на найвищому рівні».

Клієнти GigaCloud, які замовлять проходження сертифікації PCI DSS, також отримають безкоштовне початкове тестування IT-інфраструктури на проникнення від фахівців агентства з кібербезпеки GigaSafe, яке разом з хмарним оператором входить до групи компаній GIGAGROUP.

Дізнатися подробиці, отримати консультацію та замовити сертифікацію можна за посиланням.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!