Клієнти задоволені на 96 зі 100 ― GigaCloud святкує 5 років на ринку

Новини компанії

Автор: GigaCloud

16.11.2021

GigaCloud святкує 5 років з моменту заснування. За цей час оператор виріс зі стартапу до надійного технологічного партнера, якому довіряють компанії з України та інших країн світу.

«Приємно оглядатись у минуле та усвідомлювати, який шлях нам довелося пройти, ― говорить Артем Коханевич, CEO GigaCloud. ― П’ять років тому я долучився до однодумців, які горіли ідеєю запуску нового хмарного оператора на ринку України, який би відрізнявся від вже наявних двома критеріями ― широким продуктовим портфелем та клієнтоорієнтованістю. Сьогодні наші клієнти оцінюють рівень сервісу на 96 із можливих 100 балів, а обсягу оперативної пам'яті нашої інфраструктури вистачило б, щоб повторити запуск людини на Місяць ще сотню мільярд разів. Здається, у нас чудово вийшло».



У день народження заведено підбивати підсумки та будувати плани на наступний рік. І ми не станемо винятком, адже теж хочемо поділитися з вами своїми досягненнями та успіхами за 5 років:

  • 1500 клієнтів будують успішний бізнес завдяки нашій хмарній інфраструктурі;
  • 300 компаній-партнерів розміщують IT-сервіси своїх клієнтів у хмарі GigaCloud;
  • будуємо проєкти на базі чотирьох географічно рознесених ЦОД в Україні та Європі;
  • розробили 22 продукти, які закривають завдання бізнесу будь-якої складності;
  • першими серед українських хмарних операторів отримали міжнародні сертифікати ISO 27001: 2013, PCI DSS, а також сертифікат КСЗІ одночасно на два майданчики;
  • уклали партнерські угоди з VMware, Microsoft, Veeam, Lenovo, Cisco та Red Hat;
  • відкрили представництво у Львові, де є частиною Львівського ІТ Кластеру;
  • запустили партнерську програму, яка стала найсильнішою на ринку.

Сервісами, сайтами та продуктами, розміщеними у хмарній інфраструктурі GigaCloud щодня користуються мільйони людей. Все це було б неможливо зробити без крутої команди. 85 фахівців обрали нас серед інших компаній, і тепер щодня віддають частину себе GigaCloud. Шестеро фахівців працюють у компанії з 2016 року, а середній термін роботи працівників становить 2-3 роки.

«GigaCloud ― колектив розумних, ерудованих та креативних людей, ― продовжує Артем Коханевич. ― GigaCloud ― це, перш за все, чудова команда, яка будує його рік за роком».

У 2022 році GigaCloud не збирається зупинятися на досягнутому. У планах ― запуск нових сервісів та покращення послуг, якими вже користуються наші клієнти. Докладемо максимум зусиль, щоб клієнтам було ще комфортніше працювати з нами. Ми пишаємося тим, що зберегли свою автентичність та ставимо задачі клієнтів в пріоритет.

Надаємо безпечний хмарний простір для підвищення рівня вашої свободи.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!