Всі тарифи на наші послуги ― тепер у відкритому доступі

Новини компанії

Автор: GigaCloud

06.04.2020

Прозорість та передбачуваність послуг вкрай важлива для бізнесу, особливо в часи кризи. Щоб допомогти хмарному ринку стати відкритішим і по-справжньому масовим, ми вирішили викласти всі тарифи на свої послуги в публічний доступ. Перелік і ціни на них можна подивитись тут.

«Хмарні технології перестали бути послугою для гіків і перейшли в розряд масових сервісів, ― прокоментував це рішення Артем Коханевич, СЕО GigaCloud. ― Це зручно: можна замовити невеликий обсяг "на спробувати", швидко запустити новий проект або майданчик, так само швидко їх згорнути, якщо бізнес не пішов. Але українських операторів часто докоряють в тому, що сервіси світових гігантів, наприклад, AWS від Amazon або Microsoft Azure, більш привабливі у використанні. І не тому, що ми значно відстаємо технологічно. До останнього часу українські оператори продавали свої послуги "з-під поли", приховуючи тарифи від ринку та конкурентів і намагаючись продати подорожче кожному з клієнтів.

Публічність наших тарифів дозволить нам перейти на новий формат договорів ― без необхідності підписання додаткових угод при кожному збільшенні або зменшенні обсягу ресурсів. Всі клієнти, з якими ми укладемо договори нової форми отримуватимуть разом з актами виконаних робіт детальну розшифровку, що дозволяє відстежувати зміни в складі і обсязі послуг. Така форма роботи дуже зручна для клієнтів і є унікальною для українського ринку хмарних сервісів».

На даний момент у GigaCloud найбільша на ринку база клієнтів (більше 1000) і партнерів (понад 150 активних). Кожен день новими клієнтами хмарного оператора стають дві компанії. Команда GigaCloud щодня працює над тим, щоб нашим клієнтам було зручно, комфортно і вигідно працювати з хмарними технологіями.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!