Знайомство з бізнес-управлінцями західного регіону: провели екскурсію у свій дата-центр

Новини компанії

Автор: GigaCloud

02.03.2020

В надійності роботи і відмовостійкості хмарного провайдера GigaCloud переконались випускники магістерських програм Lviv Business School (LvBS). 28 лютого у рамках Alumni Company Visits львівські гості відвідали дата-центр GigaCenter, де «мешкає» частина нашої хмари. Мета зустрічі ― знайомство бізнес-управлінців західного регіону України з компанією GigaCloud та комплексними рішеннями від GigaGroup.

Цього року ми вибрали новий вектор розвитку GigaCloud і взяли собі за мету навчати потенційних клієнтів та партнерів хмарним технологіям. Саме тому, крім екскурсії, на Alumni LVBS чекала розповідь про компанію, її продукти та реальні кейси з оптимізації витрат на IT-інфраструктуру. Говорили про кібербезпеку, чому важливо дотримуватись кібергігієни та як хмарний оператор допомагає бізнесу у цьому питанні. В кінці зустрічі на гостей чекало частування та спілкування.

Кожен, хто розглядає GigaCloud, як потенційного технологічного партнера для свого бізнесу, може на власні очі переконатись в якості обладнання та рівня захисту серверів в рамках індивідуальної екскурсії у дата-центр.

Alumni Company Visits ― зустрічі випускників LvBS, у межах яких є можливість відвідати компанію, власником чи топ-менеджером якої є випускник LvBS. Це дає можливість краще познайомитися та розширити горизонтальні зв’язки між випускниками усіх чотирьох магістерських програм LvBS.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!