Львівський офіс святкує перший день народження

Інтерв'ю

Автор: GigaCloud

17.04.2020

Минув рік, як ми відкрили наш перший регіональний офіс у місті Лева і почали активно переводити Західну Україну в хмари. Львів для нас — особливий напрямок розвитку бізнесу. Це найбільш прозахідне місто України, також його називають нашою ІТ-столицею. А ще ми на 500 кілометрів стали ближчими до Заходу, що для нас дуже важливо. Напередодні дня народження львівського офісу ми поговорили з Любомиром Дорошенко, керівником клієнтських та партнерських продажів, у тому числі і львівського офісу, та Василем Заболотним, провідним спеціалістом з розвитку бізнесу у Західному регіоні. Разом згадали, як все починалось та чого досягли за ці 365 днів.

Любомир Дорошенко

Як прийшла ідея запуску офісу у Львові?
Любомир: Львів, і взагалі Західний регіон, зараз активно розвивається, там є багато IT-компаній та різного бізнесу. І ми вирішили, що хочемо з цим регіоном працювати. Далі почали думати з чого почати, їздили туди у відрядження і побачили, що перспектива все ж таки є. Але львів’яни обрежно ставляться до чогось нового, вони звикли працювати зі своїми, тому їхню довіру важко завоювати. Ми працюємо над цим і у нас виходить.

Розкажи про свій перший робочий день.
Василь: У свій перший робочий день я поїхав у відрядження у Київ. Для мене це було досить неочікувано, і чесно признаюсь, трохи лячно. Проте, коли я переступив поріг київського офісу GigaCloud, всю напругу як рукою зняло. Мене вразила професійна підготовка мого тимчасового робочого місця, теплий прийом колег, їхня відкритість та готовність прийти на допомогу. У GigaCloud є традиція: кожен новий працівник у свій перший робочий день надсилає колегам на пошту самопрезентацію, де розповідає про себе, свої захоплення, досвід роботи. Це допомагає швидко влитись у колектив. Спочатку займав посаду пресейл-інженера, а потім вийшов із зони комфорту і зараз працюю провідним спеціалістом з розвитку бізнесу у Західному регіоні.

Василь Заболотний

Можеш назвати плюси і мінуси у роботі?
Василь: Робота у GigaCloud дозволила мені відкрити нові горизонти та здобути нові знання, адже до цього я працював у телекомі. Мені подобається динамічність, швидкість, націленість на результат. Спілкування з керівниками великих компаній, налагодження стосунків з ними змушує тримати себе у тонусі, у тому числі і професійсному.

Але хотілося б бути ближче до центрального офісу. Часом найважливішу інформацію можна дізнатись під час звичайної, навіть неробочої розмови.

Що встигли зробити за цей рік?
Любомир: У нас, можливо, зараз не так багато проектів, але за цей рік ми побудували багато мостів у відносинах з різними компаніями, краще зрозуміли ринок. Ми вибудували міцні партнерські стосунки з Львівською міською радою, західним офісом Європейської бізнес-асоціації та львівським IT-кластером.

Розкажи про своє найбільше професійне досягнення за цей рік?
Василь: Як зазначив Любомир, за рік нам вдалось побудувати партнерські стосунки із західним офісом Європейської бізнес-асоціації, що дало змогу вийти на принципово новий рівень взаємин із великим бізнесом. Наприклад, 16 квітня ми спільно з ЕБА організували та провели онлайн-конференцію на тему: «Цифрова трансформація: чи хмарні сервіси є інструментом оптимізації витрат для бізнесу?». Задоволений, що брав участь в організації цього заходу.

Якими трьома словами ти б описав роботу в GigaCloud?
Василь: Просто, Чесно, Іноваційно.

Які нові професійні навички ти здобув, працюючи в компанії?
Василь: Я постійно навчаюсь, адже працюю в IT-сфері, яка не стоїть на місці та безперервно розвивається. Вивчаю особливості продуктів таких провідних компаній, як VMware та Veeam. Крім отримання нових знань, постійно прокачую свої комунікативні навички, щоб будувати взаємини з клієнтами та партнерами по принципу human to human. Адже без цього продажів не зробиш (сміється).

Поділись планами на майбутнє.
Любомир: Маю два амбіційних плани на львівський офіс. По-перше, хочу, щоб він вийшов за межі Львову та співпрацював з іншими містами Західної України. Ну і чого ще б хотів керівник відділу продажів? Підключити якомога більше цікавих та крутих проектів. Ми для цього робимо все можливе.

СЕО GigaCloud Артем Коханевич та співзасновник GigaGroup Назарій Курочко

Шукайте GigaCloud у Львові за адресою:
проспект Шевченка, 5, 3-й поверх
Тел. +38 032-243-1000

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!