Дайджест хмарних новин: листопад

Новини компанії

Автор: GigaCloud

04.12.2019

Salesforce удосконалив свою Salesforce Marketing Cloud, HPE надаватиме контейнерну платформу великим підприємствам, а Huawei планує розробляти проекти штучного інтелекту. Що ще сталося у світі хмарних технологій читайте у дайджесті за листопад.

Salesforce буде використовувати Microsoft Azure

14 листопада компанія Salesforce зобов'язалася використовувати Microsoft Azure як постачальника публічної хмари для Salesforce Marketing Cloud. Розробник однойменної CRM-системи вирішив розширити своє стратегічне парнерство з метою оптимізації продуктивності Marketing Cloud у міру зростання попиту з боку клієнтів.

«У Salesforce ми зосереджені на тому, щоб стимулювати довіру та успіх наших клієнтів. Ми раді розширенню нашого партнерства з Microsoft і об'єднанню провідних CRM з Azure для забезпечення високої якості обслуговування клієнтів», ─ розповіли Марк Бениофф і Кіт Блок, генеральні директори в Salesforce.

Перейшовши на Azure, Salesforce скоротить час реєстрації клієнтів, дозволить їм швидше масштабуватися, задовольняти локальні вимоги безпеки та конфіденційності. Також користувачі зможуть шукати, переглядати та обмінюватися записами Salesforce безпосередньо в Microsoft Teams.

HPE розробила контейнерну платформу корпоративного класу

Продуктовий портфель компанії Hewlett Packard Enterprise (HPE) поповнився продуктом HPE Container Platform ─ першою на IT-ринку контейнерною платформою корпоративного класу на базі Kubernetes.

Платформа дозволить прискорити розробку та запуск додатків на «голому залізі» без операційної системи, у виртуалізованій інфраструктурі, в будь-якій публічній хмарі або на кордоні мережі. До того ж, розробникам не потрібно переписувати код для розгортання контейнера в різних інфраструктурах. HPE Container Platform побудована на технологіях компаній BlueData Software та MapR Technologies, які раніше придбала HPE. Завдяки їм платформа допоможе клієнтам переносити застарілі додатки, які складно перетворити в хмарні.

IBM на сторожі захисту від кіберзагроз

IT-гігант IBM анонсував запуск Cloud Pak for Security ─ нової платформи для боротьби з загрозами кібербезпеки в багатокористувацьких та гібридних середовищах. IBM заявив, що платформа надається клієнтам у вигляді програмного контейнера, інтегрованого з OpenShift (платформою компанії Red Hat). OpenShift дозволяє адміністраторам автоматизувати процес управління за допомогою Kubernetes. Cloud Pak for Security розроблена для об'єднання різних середовищ і джерел під однією панеллю моніторингу, і буде працювати як в локальних, так і в приватних або гібридних хмарах.

«У міру того, як підприємства переносять критично важливі робочі навантаження у гібридні середовища, дані з безпеки розподіляються між різними інструментами, хмарами та ІТ-інфраструктурами», ─ розповів Мері О'Брайен, генеральний директор IBM Security. «Це спричинює пропуск загрози та вимагає від груп безпеки створювати та підтримувати дорогі, складні інтеграції та плани ручного реагування. Використовуючи Cloud Pak for Security, ми закладаємо фундамент для більш зв’язаної екосистеми безпеки».

Huawei відкриває лабораторію штучного інтелекту

Телекомунікаційний гігант Huawei затіває відкриття спеціальної лабораторії для тестування проектів в сфері технологій штучного інтелекту (ШІ), пропонуючи доступ до своїх хмарних платформ. Разом з іншими технологічними компаніями планує розвивати ШІ-проекти для робототехніки, безпілотних автомобілів, «розумного» виробництва та ведення морських операцій.

Лабораторія розташовуватиметься в Сінгапурі. Там компанії надаватимуть зразки продуктів, безкоштовні пробні версії та інструменти для створення ШІ-проектів. Крім цього, Huawei виношує план впровадження відкритого штучного інтелекту та систем глибокого навчання у Європі.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!