GigaCloud отримав сертифікат SAP Certified Provider in Cloud and Infrastructure Operations

Новини компанії

Автор: GigaCloud

12.01.2022

Компанія черговий раз підтвердила відповідність своєї хмарної інфраструктури міжнародним стандартам. Тепер клієнти, які розміщують у нашій хмарі свої SAP-системи, отримали можливість повністю користуватися підтримкою від SAP.

Хмарний оператор GigaCloud пройшов аудит та отримав сертифікат SAP Certified Provider of Cloud and Infrastructure Operations.

«Системи SAP використовують приватні та державні компанії по всьому світу для підвищення ефективності роботи. Наприклад, 77% світової торгівлі автоматизовано рішеннями SAP. З ними працюють і користувачі хмари GigaCloud. Відтепер наші клієнти зможуть розміщувати свої SAP-системи у сертифікованій хмарі, і “спати ще спокійніше”, — говорить Артем Коханевич, CEO GigaCloud.

SAP — один із найбільших розробників та постачальників програмного забезпечення ERP та пов'язаних з ним корпоративних програм. ERP-система дозволяє клієнтам керувати своїми бізнес-процесами, включаючи бухгалтерський облік, продажі, виробництво, логістику та фінанси в інтегрованому середовищі.

Компанія SAP висуває жорсткі вимоги до ІТ-інфраструктури, на базі якої будуть розгорнуті її рішення. У разі, якщо вона не відповідає цим вимогам, то бізнес не зможе отримати професійну технічну підтримку від SAP.



Виконання вимог власними силами ― довгий, трудомісткий та дорогий процес. Замовник повинен придбати сертифікований ІТ-кластер одного зі світових виробників серверів, або розмістити свою SAP ERP-систему у хмарній інфраструктурі, сертифікованій за SAP. Другий варіант вигідніший і дозволяє направити кошти на вдосконалення бізнес-процесів у ERP.

«Для того, щоб наші клієнти могли скористатися усіма перевагами роботи із SAP-системою, ми побудували новий хмарний кластер, з використанням обладнання, яке підтверджене та ліцензоване SAP, — говорить Кирило Науменко, CTO GigaCloud. — Всі процеси, пов'язані з інформаційною безпекою в GigaCloud організовані на високому рівні, адже ми щорічно проходимо ресертифікацію за ISO/IEC 27001:2013 та PCI DSS. Тому наша підготовка до аудиту стосувалася лише особливостей вимог SAP».

Нагадаємо, що GigaCloud єдиний серед українських хмарних операторів має сертифікат відповідності стандарту інформаційної безпеки PCI DSS. Також наша хмарна інфраструктура сертифікована за міжнародним стандартом безпеки ISO 27001:2013 та має атестат відповідності комплексної системи захисту інформації (КСЗІ).

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!