GigaCloud стає європейським: про що говорили на події від Creatio

Новини компанії

Автор: GigaCloud

22.09.2023

GigaCloud, європейський хмарний провайдер українського походження, уклав партнерську угоду з Creatio, щоб сприяти швидкій та ефективній цифровій трансформації в Європі, та представив свою європейську стратегію під час заходу No-Code Event у Варшаві.

GigaCloud є активним гравцем на європейському ринку. У той час як в Україні компанія довела своє лідерство, очоливши рейтинг найкращих хмарних провайдерів 2022 року, в інших європейських державах компанія лише починає свій шлях просування цифрової трансформації.

Як європейський провайдер, GigaCloud пропонує персоналізований підхід до кожного клієнта та забезпечує зберігання даних відповідно до GDPR, з прозорими цінами, оплатою лише за спожиті послуги та індивідуальними рішеннями.

Щоб підтвердити свої цінності та сприяти розширенню компанії у Європі, GigaCloud уклала партнерську угоду з Creatio, міжнародною no-code платформою, щоб швидше досягти цілей цифрової трансформації. У рамках цього партнерства GigaCloud взяла участь у Creatio's No-Code Day у Варшаві у Польщі 14 вересня.

Захід був присвячений цифровій трансформації, автоматизації, стратегічному плануванню та впровадженню технологій no-code, у тому числі й хмарних рішень.

«Це глобальна тенденція — перехід на цифрові технології, і починати потрібно з комплексної стратегії, — зазначив Антон Хвастунов, співзасновник GigaCloud під час панельної дискусії. — Керована приватна хмара може гарантувати, що ця стратегія спрацює. З цією метою ми в GigaCloud прагнули стати провайдером, незалежним від центрів обробки даних, від Києва до Варшави — і далі. За підтримки наших технологічних партнерів, таких як Lenovo та Dell, а також центрів обробки даних, де ми можемо розмістити наші хмарні потужності, таких як Equinix, Atman та LIM, ми здатні створювати індивідуальні хмарні рішення для користувачів будь-якої європейської країни. Гнучкість є ключем до цифровізації, і ми, як ніхто, це розуміємо».

Такий міжнародний партнер як Creatio допоможе компанії удосконалити підходи європейського бізнесу до цифрової трансформації.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!