«Хмари — ключовий інструмент цифрової трансформації», — Артем Коханевич на Tech Fusion IT Conference

Новини компанії

Автор: Денис Надточий

11.10.2019

У четвер, 10 жовтня, CEO GigaCloud Артем Коханевич виступив на Tech Fusion IT Conference від ASBIS. Його доповідь присвячена місцю хмарних технологій в цифровий трансформації бізнесу.

«61% компаній, які впроваджують цифрову трансформацію, ростуть швидше за конкурентів. Щоб потрапити в їхнє число, потрібно не просто прагнути до впровадження технологій в бізнес, а приймати рішення в умовах невизначеності, і враховувати швидкість повернення інвестицій. У цьому контексті, хмари — не технологія і не заміна власного “заліза”. Хмари — інструмент цифрової трансформації», — вважає Артем.

Tech Fusion — щорічна технологічна конференція про інновації в бізнесі. У цьому році на НСК «Олімпійський» зібралося понад 800 IT-експертів, управлінців та підприємців, щоб обговорити конкретні кейси і подумати про те, як будуть розвиватися технології в найближчі 5 років.

Крім Артема Коханевич, спікерами Tech Fusion стали Олександр Борняков (Міністерство цифрової трансформації), Яника Мерило (Офіс Президента), Сергій Фурса (Dragon Capital), Бернхард Отупал (DELL), Стеван Драѓас (Intel), Нік Радовський (AMD), Тетяна Пашкіна (Robota.ua) та ще більше 10 експертів.

Організатором Tech Fusion виступає ASBIS — найбільший VAD-дистрибутор в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Партнерами конференції стали Intel, AMD, Logitech, Samsung, DELL, ABBYY і інші компанії.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!