Переводимо Львів у хмари: ми відкрили наш перший регіональний офіс

Львів, проспект Шевченка, 5 — це адреса нашого першого регіонального офісу, який ми спільно з GigaTrans відкрили в столиці Західної України. Щоби познайомитися зі львівською бізнес-спільнотою, 18 квітня ми організували неформальну вечірку в конференц-залі готелю Grand Hotel Lviv Luxury & Spa.

На зустріч прийшли більше 100 представників місцевого бізнесу, міської адміністрації, Львівського ІТ-кластера та регіональних ЗМІ. Ми спілкувалися, розповідали про GigaGroup, наші підходи в роботі і дегустували вина, відібрані сомельє “Гуд Вайн”.

Львів для нас — особливий напрямок розвитку бізнесу. Це найбільш прозахідне місто України, також його називають нашою ІТ-столицею. «Не випадково нашу першу філію ми вирішили відкривати у Львові, хоча на черзі були і Одеса, і Дніпро. Ми ще на 500 кілометрів стаємо ближчими до Заходу, і це дуже приємно», — зізнався гостям Олег Поліщук, співзасновник GigaCloud.

Ми не просто прийшли у Львів, щоби робити тут бізнес. Ми є соціально відповідальною компанією, тому хочемо розвивати місто. Антон Хвастунов, співзасновник GigaCloud, розповів присутнім, що саме ми вже робимо для Львова: «GigaCloud є партнером проекту «Бібліотеки в хмарі», який реалізується Управлінням культури департаменту розвитку Львівської міської ради. GigaTrans бере активну участь в розробці проекту «Інтернетизація шкіл Львова».

«Коли телеком-оператор GigaTrans та хмарний оператор GigaCloud приїхали у Львів, вони одразу почали працювати у правильному напрямку. Той, хто працює з культурою та освітою — той думає про майбутнє, а хто думає про майбутнє — той вже виграв», — привітав нас Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з розвитку.

В портфоліо GigaCloud уже є клієнти із Західного регіону: телеканал ЗІК, медичний центр св. Параскеви, міжнародна страхова компанія MetLife. «Нам довіряють провідні компанії сфери ритейлу, медіа, онлайн-бізнесу, агропромисловості, а також державного та фінансового сектору, — сказав Назарій Курочко, засновник компаній GigaTrans і GigaCenter. — І я щиро переконаний, що це лише початок нашої великої історії, яку ми хочемо будувати тут разом з вами. Оскільки головна наша мета — це потужна та розвинена в плані ІТ-технологій Україна».

Попри нашу київську прописку, вже більше року GigaCloud є членом Львівського ІТ-кластера — спільноти ІТ-спеціалістів та компаній Львова. Тепер ми стали повноправним учасником місцевої ІТ-тусовки. «Радий, що ви вже офіційно є у Львові, — привітав нас Степан Веселовський, виконавчий директор Львівського ІТ-кластера. — Львів стає точкою притягнення для бізнесу, а значить, рухається в правильному напрямку».

«У Львові ми вже маємо досвід реалізації міських проектів та плануємо надалі розвиватися і в інших сферах. Впевнені, що наш h2h підхід до роботи та високі стандарти сервісної підтримки допоможуть бізнесу та міським проектам Західного регіону ефективніше досягти поставлених цілей», — прокоментував запуск нашого львівського офісу CEO GigaCloud Артем Коханевич.

Шукайте GigaCloud у Львові за адресою:
проспект Шевченка, 5, 3-й поверх
Тел. +38 032-243-1000

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!