«Що хочуть клієнти від хмарного оператора в 2020 році?», ― Артем Коханевич на ЦОД 2020

Новини компанії

Автор: GigaCloud

10.03.2020

У четвер, 5 березня, відбулася щорічна галузева конференція від журналу «Мережі та бізнес» ― «ЦОД 2020: бізнес у хмарах». GigaCloud спільно з Cisco MSLA та Мегатрейд стали партнером інновацій та проектним партнером цього івенту, а СЕО Артем Коханевич виступив із доповіддю.

У своєму виступі Артем Коханевич дав відповідь на питання, яке найбільше хвилює хмарний ринок: «Що хочуть клієнти від хмарного оператора в 2020 році?» та поділився ключовими трендами, серед яких: публічна хмара, мультиклауд, приватна хмара, кластери Kubernetes. Крім цього, Артем розповів про нові інвестиції в ЦОД на прикладі продуктів Cisco MSLA.

«Цього року ми активно йдемо в мультиклауд, розвиваючи компетенції, що дозволяють працювати з іншими міжнародними операторами. Ми прописали в стратегії на найближчі кілька років, що маємо стати хмарним інтегратором, який допомагає нашим замовникам вибирати кращі рішення та інтегрувати їх для отримання надійної, продуктивної та оптимізованої інфраструктури», ― підкреслив Артем Коханевич.

Організатор конференції ― журнал «Мережі та бізнес» проводить івент вже протягом 13 років. Серед учасників ― керівники IТ-підрозділів найбільших українських компаній, системні інтегратори, дистриб'ютори, інсталятори рішень, виробники інфраструктурних рішень для ЦОД, обчислювального обладнання, систем зберігання даних, систем безпеки і захисту інформації.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!