vCloud Availability: зручний інструмент управління віртуальними машинами в хмарі GigaCloud

Новини компанії

Автор: GigaCloud

10.09.2019

Ми запустили vCloud Availability ― інструмент для міграції віртуальних машин і створення резервних майданчиків в хмарі GigaCloud. Новий продукт створений на базі технологій VMware. З його допомогою клієнт може самостійно реплікувати віртуальні машини між різними майданчиками, а також створювати резервні копії інфраструктур.


В яких випадках використовують vCloud Availability

Для міграції. Інструмент дозволяє мігрувати віртуальні машини між інфраструктурами: приватною інфраструктурою клієнта та публічною хмарою, або між vDC в публічній хмарі, розташованими на різних майданчиках. При міграції створюється репліка віртуальної машини з одного майданчика на інший, після чого навантаження переключаються на нову машину.

Для створення резервного майданчика (DraaS). У разі відмови основної інфраструктури, vCloud Availability дозволяє створювати і підключати резервну. Користувач зможе зайти в інтерфейс vCloud Availability з будь-якого підключеного до Інтернету пристрою і запустити Failover. Процедура займе до 5 хвилин, що значно швидше, ніж розгортання нової інфраструктури і відновлення її з резервної копії.

Кому буде корисний цей інструмент

vCloud Availability необхідний великим замовникам, які використовують віртуалізацію на технологічному стеку VMware:
  • клієнти, які хостять на віртуальних машинах бізнес-критичні сервіси з доступністю 24/7;
  • клієнти, які використовують віртуалізацію на власній інфраструктурі та хочуть перемістити її в хмару;
  • клієнти з розподіленою на декілька дата-центрів інфраструктурою;
  • клієнти, які отримали КСЗІ на свою інфраструктуру та хочуть зарезервувати її на такому ж сертифікованому майданчику без порушення вимог до сертифікації.

Переваги vCloud Availability

  • Використання інструменту дозволяє до мінімуму скоротити простої інфраструктури в разі аварії. Втрата даних ― до 5 хвилин.
  • Міграція здійснюється безкоштовно, а вартість реплік в неактивному стані становить 20% від вартості продуктивної інфраструктури.
  • Клієнт самостійно керує процесом міграції та створенням резервного майданичка.

Як замовити vCloud Availability

Щоб підключити vCloud Availability, телефонуйте в наш відділ продажів: +380 44 233 7170 або звертайтеся на пошту: sales@gigacloud.ua

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!