Veeam Backup для Microsoft Office 365: інструмент для створення та зберігання бекапів у хмарі GigaCloud

Новини компанії

Автор: GigaCloud

04.11.2019

Ми запустили Veeam Backup для Microsoft Office 365 ― інструмент для резервного копіювання даних, які зберігаються у хмарі Microsoft: електронної пошти в Exchange Online, документів OneDrive для бізнесу, Microsoft Teams і вузлів SharePoint Online.

Хмара Microsoft забезпечує високу доступність даних, але вразлива до людських помилок і дій зловмисників. Microsoft залишає збереження даних в зоні відповідальності користувача. Тому ми надаємо нашим клієнтам можливість створювати та зберігати резервні копії даних у репозиторії хмари GigaCloud, що гарантує їх надійний захист.

Інструмент призначений для компаній з великим штатом, які використовують або планують використовувати хмарний Office 365 для роботи.


Що дає Veeam Backup для Microsoft Office 365?

  • Отримання з хмари Microsoft даних вашого хмарного примірника MS Office 365 (Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive для бізнесу і Microsoft Teams).
  • Створення в хмарі GigaСloud захищеного архіву резервних копій у форматі бази даних Jet Blue (щотижня/щодня/щогодини кілька разів ― у разі потреби).
  • Швидкий пошук збережених даних і гранулярне відновлення окремих об'єктів з хмарного архіву GigaСloud (можливе відновлення даних окремих користувачів, окремих листів та файлів).

Як працює інструмент?

Збереження резервної копії в репозиторії реалізується на стороні хмарного оператора. У хмарі розгорнуто рішення Veeam backup and replication server з компонентом, що дозволяє створювати резервні копії конкретного користувача з хмари Office 365. Для авторизації у хмарі Office 365 необхідні пароль і логін, які надаються клієнтом. Далі, на вимогу клієнта, технічними фахівцями оператора конфігурується бекап-план. У ньому вказують облікові записи яких користувачів необхідно резервувати, з якою періодичністю робити повні та інкрементальні бекапи.

Як замовити Veeam Backup для Microsoft Office 365?

Для використання інструменту у клієнта повинна бути віртуальна машина з розгорнутим на ній Veeam backup and replication server. Щоб підключити Veeam Backup для Microsoft Office 365, телефонуйте в наш відділ продажів: +380 44 233 7170 або звертайтеся на пошту: sales@gigacloud.ua.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!