GigaСloud на форумах bit: як завести друзів та змусити всіх тебе полюбити

Заходи

Автор: GigaCloud

14.11.2016

Незалежно від розміру компанії та сфери її діяльності, підтримку IT можна налаштувати «in-house». Завести власну серверну або ЦОД, найняти штат спеціалістів. Забезпечити надійність даних. Але чи потрібно це робити? Що як IT – саме та частина бізнесу, яку потрібно віддати на аутсорс хмарному оператору? Про інфраструктуру як сервіс – IaaS – та його перспективи розповів CEO GigaCloud Артем Коханевич на серії конференцій BIT: "Бізнес та IT. Навколо ЦОД. Навколо хмари. Навколо IoT. Навколо IP".

Гранд-форум BIT у Києві від CIS Events Group став першим у нашому щільному графіку осінніх IT-заходів. Далі були BIT-форуми в Харкові та Львові. Усюди – досвічені профі з безліччю питань, які вже вийшли за межі загальних обговорень на кшталт "що таке хмара" та "що дешевше – власне залізо чи хмарна інфраструктура". Що насправді цікавило відвідувачів? Реальні гарантії безпеки розміщення у хмарі, можливості програмної платформи, на якій побудовано IaaS. Тобто, всі нюанси, які допомагають зрозуміти, хто є хто серед хмарних операторів України, кількість яких постійно збільшується.

Хмари – це сервіс

Головне повідомлення GigaCloud на серії форумів: сьогодні хмари – це не технології, а спосіб ведення бізнесу. Інфраструктура як сервіс – це можливість аутсорити IT з користю:

1. Зосередитися на покращенні бізнесу, а не його підтримці.

2. Довіритися досвіду спеціалізованого оператора.

3. Швидко розгортати та згортати нові напрямки.

4. Врешті решт – заробляти більше.

Детальніше – у відеозаписі доповіді:

GigaCloud – вибір учасників BIT

Гарні новини для GigaCloud (та учасників форумів). За результатами голосування у Харкові та Львові доповідь GigaCloud та роботу з учасниками форумів BIT визнали найкращою. Усім – подяка за позитивний відгук: це дає стимул ставати ще краще!

Наостанок – декілька фото з осінніх форумів BIT.

Київ, 20 вересня, конгрес-хол "Космополіт":

Харків, 12 жовтня, конференц-центр стадіону "Металіст":


Львів, 9 листопада, стадіон "Арена Львів":

Фото: GigaCloud, CIS E.G.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!