Жовтневий GigaCloud Partner's Day

Заходи

Автор: GigaCloud

25.10.2019

У четвер, 24 жовтня, відбулася чергова партнерська конференція від GigaCloud — Partner's Day. Це вже друга зустріч у новому форматі, які ми проводимо під гаслом «більше користі для директорів і продавців».

У конференц-центрі Nivki-Hall зібралися представники дрібного та середнього бізнесу з різних ринків: від ритейла до SaaS. Крім можливості обмінятися контактами та знайти нових клієнтів і партнерів, учасників чекав корисний контент від наших спікерів.

Почав день CEO GigaCloud Артем Коханевич. Він розповів про те, як нам вдалося стати найбільш швидкозростаючим хмарним провайдером в України: «Ми завжди намагаємося виконати запит клієнта не на 100%, а на 110% і більше. Це той ключовий фактор, який дозволяє нам рости значно швидше за ринок».

Продовжив програму менеджер з продуктів Георгій Трегубов з новинами про нові послуги компанії та плани на майбутнє. Запрошеним спікером став Ігор Ніколенко — експерт в побудові особистого бренду в Facebook і LinkedIn. Він поділився своїм досвідом використання соцмереж для розвитку бізнесу.

Також на конференції відбулося нагородження найкращих парнерів, яке провів керівник відділу SMB-продажів Любомир Дорошенко. Цього разу нагороди отримали:

  • Золотий партнер GigaCloud — React Logic;
  • Найскладніший партнерський проект — «Обліксофт»;
  • Найбільший партнерський продаж — «Провідник»;
  • Швидкий старт — AWP Republic;
  • «Наймолодший» партнер з продажів — PeakSoft.

«Ми постійно прагнемо давати клієнтам і партнерам більше користі, тому нам дуже важливий зворотний зв'язок. Дякуємо всім учасникам GigaCloud Partner's Day за конструктивний фідбек і лояльність. Ми, правда, дуже цінуємо це спілкування!», — резюмував Любомир Дорошенко.

Спеціальним бонусом став розіграш подарунків від нашого клієнта, компанії GoodWine.

P.S. Під час конференції наша знімальна група записала матеріал для спецвипуску на YouTube-канал GigaCloud About. Слідкуйте за нашими оновленнями та підписуйтесь, якщо ще цього не зробили.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!