GigaCloud представив свої хмарні рішення в Лондоні

Новини компанії

Автор: GigaCloud

19.10.2023

17 жовтня команда GigaCloud взяла участь у No-Code Day London, події від наших партнерів Creatio. Основна тема обговорень стосувалася зміни підходів до лідерства, управління командою та побудови бізнес-процесів унаслідок нових можливостей для автоматизації та цифровізації.

За словами СЕО групи компаній Creatio Катерини Костеревої, сучасний менеджмент повинен орієнтуватися на те, щоб надати кожному працівнику інструменти й можливості для власного розвитку та автоматизації виконання робочих задач. Одним із таких інструментів є no-code платформи, які дозволяють створювати кастомізовані програми й застосунки навіть без навичок програмування.

«У сфері ІТ цифрова трансформація — це не лише про використання нових технологій, а й про допомогу нашим командам залишатися креативними та гнучкими. Інструменти no-code є важливою частиною того, як GigaCloud залишається конкурентоспроможним та орієнтованим на клієнтів наших хмарних сервісів. І тепер ми можемо, своєю чергою, допомогти іншим також докорінно змінити свої робочі процеси», — зазначив під час свого виступу співзасновник GigaCloud Антон Хвастунов.

Працюючи на основі хмари, no-code платформи стають ще доступнішими та зручнішими, дозволяючи синхронізувати дії великих міжнародних команд, упорядкувати дистанційну роботу та швидко виконувати типові завдання, звільняючи час для складніших процесів.

Нагадаємо, компанія GigaCloud уклала партнерську угоду з Creatio, міжнародною no-code платформою, щоб швидше досягти цілей цифрової трансформації.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!