Знижки для своїх: «Своє.IT» зібрали найкращі пропозиції від партнерів

Новини компанії

Автор: GigaCloud

21.09.2023

На початку вересня ми у GigaCloud провели «Своє.ІТ. Шоурум українського ПЗ» — подію, в рамках якої показали продукти кількадесят розробників для понад 1500 користувачів.

Відвідувачі могли самостійно ознайомитися на стендах зі всіма функціями програм різного типу — від CRM до ПЗ для бухгалтерії й документообігу. А потім поставити питання фахівцям та відразу на місці обговорити можливу співпрацю.

Детальніше про результати події читайте у попередній новині.

Під час «Своє.ІТ» компанії-учасники також розповіли про необхідність заміни російського ПЗ якісними аналогами та важливістю підтримки українських розробників. А щоб період тестування і звикання до цих нових продуктів був приємнішим і доступнішим, пропонуємо вам скористатися спеціальними пропозиціями від учасників «Своє.ІТ».

Ми зібрали найкращі можливості у порядку зростання терміну їх дії:

  • Вчасно — це сервіс миттєвого обміну електронними документами, що дозволяє підписувати, надсилати, отримувати та зберігати документи онлайн.
    До 30 вересня у компанії діє акція «Безкоштовна каса на рік для ФОП», де перший рік роботи 1 каси — безкоштовно, підключення ПРРО — безкоштовно, а також є можливість формувати чеки у мобільному застосунку та/або у браузері через вебкабінет. Замовити можна на сайті.
  • Shop-Express – сучасна українська платформа для створення брендових інтернет-магазинів, яка допомагає підприємствам ефективно використовувати потенціал електронної комерції.
    До 30 вересня для виробників та підприємців діє знижка 10% на будь-який річний пакет послуг, а також безкоштовне налаштування дизайну. Щоб отримати знижку, зареєструйтесь на сайті, клікнувши на «Створити інтернет-магазин».
  • 3.14 Agency — мультивендорний системний інтегратор, який спеціалізується на підборі та впровадженні CRM-систем. Одна з них — українська CRM-система KeyCRM (усі нові користувачі можуть спробувати її безкоштовно до 30 днів!).
    До 10 жовтня бонус – 10% на послуги системного інтегратора на підбір, впровадження або доналаштування CRM за промокодом "Своє IT". Акція дійсна при внесенні передоплати.
  • ТОВ СофтПро-Глобал — компанія-розробник хмарної ERP-системи для бізнесу.
    До 18 жовтня перейдіть за посиланням, замовте власну базу даних, а в тексті напишіть промокод #svoe_it — отримаєте Універсал 9 для 10 користувачів на пів року безкоштовно.
  • Centredo — хмарний сервіс, який призначений для автоматизації документообігу в будь-якому бізнесі.
    До 31 жовтня при річній оплаті будь-якого тарифу сервісу електронного документообігу Centredo отримайте додатково 3 місяці безкоштовного користування. Залишайте заявку на сайті та вказуйте менеджеру промокод «Своє.ІТ».
  • CRMiUM — перший мультисистемний інтегратор CRM, ERP, HRM рішень.
    До 31 жовтня компанія пропонує безкоштовний підбір CRM-рішення або аудит вашої поточної системи від CRM-спеціаліста компанії CRMiUM за посиланням.
  • SERVIO Software спеціалізується на розробці B2B програмного забезпечення для автоматизації підприємств сфери послуг.
    До 31 жовтня знижка 20% на ліцензії при заміні російського ПЗ за промокодом СвоєIT на сайті.
  • MASTER — це сучасні попередньо налаштовані програмні продукти з комплексного обліку бухгалтерії, зарплати й кадрів, електронного документообігу, що створені на єдиній платформі.
    До 31 жовтня придбайте будь-який продукт MASTER і отримайте 6 місяців безкоштовних оновлень програми за промокодом СВОЄIT+MASTER. Подробиці дізнавайтеся за телефоном: +38 (044) 333 44 47, з ПН по ПТ з 09:00 до 18:00.
  • Компанія TG Consulting створила платформу для професійного навчання консультантів, користувачів та розробників SAP Business One.
    До 30 грудня діє знижка від 10% до 20% на професійні курси по SAP Business One. Залишайте заявку на сайті та при консультації з менеджером скажіть промокод "СВОЄ IT", щоб отримати знижку.
  • UniTalk — універсальна платформа для бізнес-комунікацій, яка надає безкоштовний аудит телеком-рішень у компанії.
    До 31 грудня діє безкоштовна допомога зі швидким та безболісним переходом з іншої телефонії; 2 місяці безкоштовного використання віртуальної телефонії (номери та трафік не входять); телефонні номери більше 135 країн світу; безкоштовна технічна підтримка 24/7. Отримати пропозицію можна за посиланням.
  • CRM Studio. SuiteCRM — одна з найпопулярніших open-source CRM-систем у світі для підприємств, з високою технологічною незалежністю при порівняно менших витратах. Компанія CRM Studio пропонує спробувати продукт SUITECRM HOSTED UA - адаптована та локалізована для потреб ринку України збірка SuiteCRM, яка надається як SAAS-рішення.
    За промокодом SVOEIT ви зможете отримати знижку 30% на будь-який тарифний план SuiteCRM Hosted UA.
  • VoIPTime надає рішення для обслуговування клієнтів та кол-центрів.
    Отримайте знижку 10% на замовлення 2 послуг VoIPTime Contact Center + VoIPTime CRM разом. Для цього назвіть менеджерам промокод VOIPTIME0923 при зверненні телефоном або залиште запит з цим промокодом на сторінці за посиланням.
  • ITFin — комплексна система для управління всіма ресурсами, процесами та фінансами ІТ-компанії.
    Не обмежена в часі знижка 10% на систему автоматизації всіх процесів і фінансів в IT-компаніях ITFin. За промокодом SVOEIT ви зможете отримати подовжений демо-доступ та знижку 10% на будь-який тариф системи. Запросити демо можна на сайті.

Також кожному учаснику події GigaCloud готовий надати безкоштовне розміщення власних бекапів у хмарі до кінця 2023 року. Щоб скористатися пропозицією, під час звернення у відділ продажів потрібно сказати «хочу Своє.ІТ». Контакти відділу продажів: +380 44 299 5356, +38 032 247 1000, sales@gigacloud.ua

Пропозиція від медіапартнерів

Захід інформаційно підтримали українські медіа, і деякі з них готові запропонувати бізнесу вигідні умови реклами:

  • Українська правда надає розміщення реклами на YouTube-каналі у форматі відео чи пекшота. Тривалість показу банера чи ролика до 2 хвилин на початку нового сюжету з будь-якої обраної теми й розділу видання — це дозволяє показувати рекламу навіть користувачам з платною підпискою. Мінімальна кількість - 300 000 показів на місяць. Знижка 65% діє тільки для учасників форуму, тож будьте готові надати доказ вашої реєстрації на подію. Контакт для рекламодавців: Дмитро Вербицький, 0937631096 (у всіх месенджерах), dv@pravda.ua
  • Від редакції dev.ua можна отримати 20% знижку на будь-який вид реклами — банер, текст, відео, спецпроєкт. Для цього потрібно звернутися на s@dev.ua і надіслати промокод devua1
subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!